category image
Verf benodigdheden

Alle benodigheden om te beginnen met verven vind je hier. Penselen in verschillende maten, doeken en schildersezels. Een ruime keuze en mocht je iets niet kunenn vinden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder!

Verf benodigdheden Er zijn 3 artikelen

Subcategorieën

 • Penselen

  Er zijn veel verschillende soorten penselen. Er worden verschillende haren gebruikt voor penselen, van kunstvezel of natuurharen. Penselen gemaakt van kunstvezel zijn goedkoper en vaak ook duurzamer dan de natuurharen. Voor olieverf wordt aangeraden natuurlijke penselen te gebruken en voor acryl kunstvezelpenselen. Penseelharen kunnen verschillende vormen hebben. De ronde worden gebruikt om lijnen te maken, platte om vlakken op te vullen. Een waaierpenseel wordt doorgaans gebruikt om een hele dunne laag op te brengen en om verschillende kleuren in elkaar over te laten lopen. Nog een laatste opmerking over de diktes. Deze staat altijd opgegeven bij het artikel. Hoe groter het getal hoe dikker het penseel.

 • Doeken en ramen

  Onze doeken zijn voor zowel olieverf als acrylverf geschikt en opgespannen op een stabiel houten frame om kromtrekken en vervorming te voorkomen. De 3d schildersdoeken hebben dikke zijkanten die eventueel ook beschilderd kunnen worden.

 • Ezels

  Schildersezels voor binnen of buiten schilderen, varierend in hoogte of als tafelmodel.

 • Palet

  Op een palet kun je je verf verdunnen en mengen met andere kleuren. Na gebruik kun je ze afspoelen of, in geval van de papier palet, de bovenste papierlaag afscheuren en weggooien.

 • Stempels en sponzen

  Stempels, sponzen en verfrollers zijn de ideale hulpmiddelen om je creaties nog mooier te maken. De verfrollers zijn speciaal geschikt voor kinderenhanden en maken het makkelijk om vorm te geven aan (verf)schilderijen.

 • Diversen...
Showing 1 - 3 of 3 items
1 - 3 van 3 artikelen laten zien