category image
Knutsel materiaal

Hier vind je alles op gebied van knutsel materialen. Denk hierbij aan cutters, gips en houtpasta, knutseloogjes en raffia

Knutsel materiaal Er zijn 9 artikelen

Subcategorieën

 • Knutseloogjes

  Bewegende oogjes in verschillende formaten en afmetingen zijn hier te vinden. De knutseloogjes zijn geschikt allerlei soorten projecten. Plak de oogjes op plastic, papier, hout of foam.nDe oogjes zijn er van papier, maar wij hebben ook plastic oogjes die bewegen, met en zonder wimpers, gekleurd of zwart

 • Gips en houtpasta

  Houtpasta, ook wel papier mache bedoelt, wordt gebruikt voor het maken van diverse objecten of als ondergrond om iets sterker te maken. We hebben de houtpasta in poedervorm of kant en klaar leverbaar. Het gips in ons assortiment hebben wij in poeder en op rol.

 • Raffia

  Raffia is verkrijgbaar in 2 soorten, synthetische raffia en natuurlijke raffia. Natuurlijke raffia is gemaakt van de rahpiapalm uit Afrika. De palmbladeren worden gestript, gedroogd en eventueel geverfd. Wij verkopen natuurlijke raffia van het merk Folia in verschillende kleuren. Synthetische raffia is gemaakt van kunststof, is vaak glanzend en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De synthetische raffia uit ons assortiment wordt gemaakt van 1 lang stuk van 30 meter. 

 • Cutters

  Cutters zijn handige (afbreek)mesjes. Om scherp en precies mee te snijden. Ze worden gebruikt als gereedschap bij het scrapbooken, uitsnijden en het snijden van stof zoals vloerkleden. Bij ons zijn de cutters verkrijgbaar in verschillende formaten en merken. We hebben wegwerp snijmesjes, maar ook met navulling verkrijgbaar.

 • Washi Tape

  Washi of washipapier is een soort papier gemaakt van de verzels uit de bast van gampibomen, van de mitsumatrastruik of van de papiermoerbei. Daarnaast kan washipapier ook gemaakt worden van bamboe, hennep, rijst en tarwe. Een recente uitvinding is het washiplakband: strookjes washi met kleefmiddel aan de achterkant. Het is gemakkelijk te verwijderen van de meeste oppervlakken. Washiplakband is sinds 2010 een trendy decoratiemiddel.

 • Siersteentjes
 • Knutselsets
Showing 1 - 9 of 9 items
1 - 9 van 9 artikelen laten zien