Faber Castell

Collecties schrijfwaren en art producten voor pen liefhebbers, kunstenaars, crafters en kinderen. U kunt kiezen uit de beste pennen en kunst levert.

Faber Castell Er zijn 74 artikelen

Subcategorieën

 • Kalligrafie

  Kalligrafie (wat schoonschrift betekent) is de kunst van het schrijven van sierlijke letters.
  Je hebt er speciale pennen met een brede punt voor nodig.
  Kalligrafie wordt vaak toegepast voor certificaten, diploma's, getuigschriften

 • Brush & Stiften

  * Een brush Pen is ideaal voor schetsen, studeren en inkttekeningen. Inkt op waterbasis (India inkt). Bijzonder geschikt voor kunstenaars, ontwerpers, architecten en grafisch ontwerpers. Inkt met hoge lichtbestendigheid. Lange levensduur en hoog comfort. Na het drogen permanent. Sneldrogend. Vormvaste punt.

  *De viltstift is een tekenmateriaal.
  Viltstiften zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren de tekenpunt waar de inkt uit komt kan smal, breed, dik of dun zijn,
  al naargelang de toepassing.
  Zo'n viltstift wordt meestal gebruikt om vlakken in te kleuren.

 • Fineliner
 • Houtskool

  Koolstift in 5 hardheidsgraden, vetvrij. Bij de vervaardiging woden houtskool, klei en bindmiddel geperst en gebakken. AL naar het gelang het mengsel bereikt men hardheidsgraden van extra soft to extra hard. De zwartingsgraad is hoger dan bij de natuurlijke tekenkool.

  Natuurlijk koolstift in 4 diktes. Luchtdik verkoold.

 • Kinderlijn

  De kinderlijn van Faber Castell heeft een zeer groot assortiment. De connector viltstiften tekenen soepel en hebben een goede kleurafgifte. Daarnaast zijn ze ook leuk om mee te spelen door de doppen die in elkaar klikken. De kleurpotloden hebben een driekantige uitvoering. Optimaal aangepast aan de ergonomie van kinderhanden. gepatenteerde unieke Soft-Grip-Zone, voorkomt wegglijden. Waskrijt  hebben een ergonomische driekantige vorm voor een betere grip. Ideaal voor gemengde technieken en briljante kleuren. Waterverf Connector stimuleert op unieke wijze het spelenderwijs werken met verschillende kleurenverf. De aparte vervangbare kleuren kunnen aan elkaar worden gekoppeld. De deksel is zo ontworpen dat er op intuitieve wijze kleuren in kunnen worden gemengd.

 • Faber Castell diversen
 • Displays
Per pagina
Showing 1 - 12 of 74 items
1 - 12 van 74 artikelen laten zien