category image

Krijt Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Pastelkrijt

  De polychromos pastelkrijtjes voldoen aan de hoogste eisen;superieure pigmenten, lichtecht, intense kleuren en een soepele kleurafgifte. Tekeningen gemaakt met de polychromos pastelkrijtjes kunnen behandeld worden met paraffine voor fijne kleurovergangen. Door de vierkante vorm is het mogelijk om fijne lijnen te maken of grote vlakken te vullen.

 • Oliepastelkrijt

  Oliepastelkrijt Faber Castel

  Leverbaar in 36 briljante kleuren. Geschikt voor pastel tekenen en encaustic werken. (inbranden of smelten met een strijkijzer), pastel techniek en sgraffito. Oplosbar met witte spiritus of thinner.

 • Pastelkrijt Monochrome

  Pastelkrijt Faber Castell Monochrome

  Ongebrand krijt met bijzondere bindmiddelen zorgen voor een zachte en soepele structuur. De pigmenten worden in het papier oppervlak gewreven. Fixeren achteraf wordt wel aangeraden. Vierkante krijtblokken, lengte 83cm. Verpakt per 12 stuks

 • Gelatos

  Met de Galatos aquarelkrijt van Faber-Castell kunnen de mooiste effecten worden gemaakt. Gemakkelijk te mengen, nat en droog te gebruiken. Geurloos en lichtecht. De Gelatos kunnen gebruikt worden op verschillende materialen zoals papier, canvas, hout en keramiek. Bij droog gebruik is het krijt dekkend en vermengd met water zeer geschikt voor aquarelleren. Gecombineeerd met andere Faber-Castell producten zoals de brush pennen zijn de mogelijkheden eindeloos.