category image

Kleurpotloden Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Kleurpotloden Polychromos

    Met de kleurpotloden van Faber Castell maak je de mooiste creaties. Kleurpotloden met een kern van 3,8mm. Hoogwaardige pigmenten met voortreffelijke kleurkracht en lichtbestendigheid. Volledige kleurafgifte en soepel werkend.Wis-en watervast. Alleen met terpentine verwijderbaar. De lichtbestendigheid is in elke kleur met een sterretje voorzien. ***zeer goed/**goed/*voldoende. HOuder gelakt in de kleur van het potlood.

  • Grafietpotloden
  • Aquarelpotloden

    Met de aquarelkleurpotloden van Faber Castell maak je de mooiste creaties. De combinatie van kleurpotlood en aquarelverf. Pigmentrijke aquarelpotloden in hout gevat met een kerndiameter van 3.8mm. Perfect met water verschilderbaar. Hoogwaardige pigmenten met hoge lichtbestendigheid id in elke kleur met een sterretje voorzien.***zeer goed/**goed/*voldoende. Onbegrensde mengmogelijkheden bij het aquarelleren.Zeshoekige uitvoering. Houder gelakt in de kleur van het potlood.

  • Pastelpotloden

    Met de pastel potloden van Faber-Castell kunnen de mooiste creaties worden gemaakt. De potloden zijn van hoge kwaliteit met extra dikke houder. Vetvrij en volledig wisbaar, maar moet wel gefixeerd worden. De kleuren zijn hooggepigmenteerd en hebben een grote kleurkracht en bezitten een even uitstekende lichtbestendigheid als kleurstabiliteit bij het fixeren. Geschikt voor lijnen, arceringen, fijn verfverloop, maar ook voor vlakmatig tekenen.