category image
Klei

Harde klei, zachte klei, om zelf af te bakken of juist om voor altijd mee te kunnen spelen, voor kleine en grote kinderen. Bij hobbyklei vind je een groot assortiment klei in allerei soorten en maten. Kies de voor jou geschikte klei en wij zullen het zo mogelijk bij jou leveren

Klei Er zijn 3 artikelen

Subcategorieën

 • Ovenhardende klei

  Speelgoedfiguren – ongelofelijk eenvoudig te makenVlieg door de lucht met kleurrijke vlinders of speel op de boerderij waar je de schapen hoedt of de koeien melkt: met de FIMO kids form&play instructies kan jouw kind helemaal alleen zijn eigen speelgoedfiguurtjes maken. Wat er zo goed aan is: de stap-voor-stap instructies worden uitgelegd met een reeks eenvoudig te begrijpen illustraties, zodat kinderen zelf hun eigen speelgoed kunnen maken. Veel pl

 • Zelfhardende klei

  De boetseerklei droogt aan de lucht en is het ideale boetseermateriaal om na te bewerken. Hierbij kan gedacht worden aan schuren of vijlen, of aan schilderen of het beplakken van het werkstuk met andere materialen. Boetseerklei zorgt ook altijd voor een resultaat dat bewaard kan worden. Door de universele toepassing is boetseerklei een onverwacht krachtige brenger van rust in het hoofd, waarbij de motoriek prachtig samenwerkt met de creatieve ontwikkeling.

 • Boetseerklei

  Herbruikbare boetseerklei is er in verschillende formaten, kleuren en van verschillende grondstoffen. Wat ze gemeen hebben met elkaar is dat ze garant staan voor urenlang boetseerplezier, waarbij er geoefend wordt en de creativiteit wordt gestimuleerd. Boetseerklei is uitdagend en spreekt zowel jong als oud aan, die samen, elk op hun eigen niveau, de mooiste kunstwerken kunnen maken.

 • Rivierklei

  Rivierklei is zeer geschikt om te boetseren en wordt vaak gebruikt op scholen, ateliers en instellingen. Deze klei kan gebakken worden tot 1000graden in een keramische oven.

 • Klei toebehoren

  Kleispatels, rollers en vormpjes. Al het benodigde gereedschap voor het maken van diverse kleiprojecten en -werkjes zijn hier te vinden.

Showing 1 - 3 of 3 items
1 - 3 van 3 artikelen laten zien