Categorieën

Leveranciers

  • Staedtler
  • Talens

Lijst van artikelen per fabrikant Really Useful Boxes

Really Useful Boxes

Ook wel RUB genoemd is momenteel vooral bekend vanwege de mini kratjes en loom opbergdozen, maar ze bestaan al veel langer en hebben tegenwoordig een groot assortiment aan opbergdozen en boxen ontworpen in diverse afmetingen van 0.07 liter tot aan 145 liter. De kratten zijn meestal transparant, van doorzichtig kunststof of in heldere kleuren. Wat het meteen ideaal maakt om te kunnen kijken wat er in de dozen zit zonder deze te hoeven openen.

  RUB fabriek      RUB transport       RUB showroomRUB komt uit Engeland en is een geregistreerd handelsmerk van Really Useful Products ltd. Dit bedrijf maakt naast de handige opbergdozen ook toebehoren en diverse accessoires, zoals inzetbakjes, pennenbakken en nog veel meer.


De dozen zijn van dik kunststof (ze worden gemaakt van Polypropyleen, een code 5 plastic) en hebben een extra vlakke en verstevigde bodem. Ze kunnen veilig worden gestapeld, met of zonder deksel en ze zijn ook gecombineerd stapelbaar. Door de handgrepen en afgeronde hoeken zijn deze opbergboxen eenvoudig te hanteren en de sluitbeugels zorgt ervoor dat de deksel stevig op de box bevestigd blijft, je inhoud is veilig.


De dozen zijn bedoeld voor een temperatuurbereik van -15 tot 80C.


heb je vragen over de boxen, opbergdozen, de andere producten van RUB of over hen zelf? Mail ons,  mail@hobbyklei.nl  , en wij zoeken het uit voor je.

Meer
Showing 1 - 8 of 8 items
1 - 8 van 8 artikelen laten zien