Categorieën

Categories Blog

Lastest Blog

recent comments

There is no comment

Leveranciers

  • Staedtler
  • Talens
Faber Castell Rode lijn...

Faber Castell Rode lijn...

0 Comment

FABER CASTELL RODE LIJN..

Wat heeft mijn zoontje toch eigenlijk leuke tekenmaterialen. “HUP” inpikken die hap. Ik moet immers toch testen of dit daadwerkelijk wel allemaal zo kindvriendelijk is in zijn gebruik!!! En wederom kan ik mijn guilty pleasure (stiekem kleuren heel leuk vinden)  weer op de proef stellen. Dit x geen stiften maar kleurpotloden om een kleurplaatje wat leven te geven. En zie ik daar nu ook wasco krijt???? Hoe oldschool is dat!!! Ik voel mij nu zo kinderachtig, het is immers ook voor kinderen. Maar ik als jong volwassenen (ahhummm….) mag best met een dikke glimlach blij zijn omdat “ik mag weer eens een keertje met wascokrijtjes spelen wheeeeeejoehoeeeeeeeeee”

Ik begin met JUMBO Krijt van Faber Castell, 4+ staat erbij….owwww nou, nulletje erbij en ik kom in de buurt van het leeftijd advies!!! 12 kleurtjes in een pakje.. Ergonomic gemaakt met grip voor een fijne greep voor zowel R als L handige. En hoe handig is dit. “JE KAN HET UITGUMMEN”

Nou dit werkt wel hoor! Vooral op grote oppervlaktes.. Maar goed dan zijn de 4 jarige onder ons waarschijnlijk nog geen mandala tekeningen aan het maken. Maar mocht je als jong volwassenen het toch zelf wel erg leuk vinden om met wasco aan de slag te gaan!! Het is nogmaals uitgumbaar. Dus mocht je met je priegel werk over de lijn gaan. Is dit geen ramp.

Hierna de Jumbo Grip kleurpotloden van Faber Castell. Met zijn anti-break en wederom ergonomic grip een fijn potloodje in mijn jeugdige hand. Had ik ook al aangegeven dat het van 100% FSC hout is gemaakt. Jaja want wij zijn natuurlijk PRO milieu (weer zoiets HIPS)

Kortom FABER CASTELL YOU ROCK … 

Leave your comment

Reload

Submit